Rolf Maas

Mijn naam is Rolf Maas en werk onder de naam R-Creation. Wat ooit als hobby begonnen is heeft inmiddels al heel wat mooie foto’s opgeleverd. Een kleine selectie hiervan is terug te vinden op deze website.

In het begin was het een beetje zoeken maar inmiddels heb ik mijn eigen stijl gecreeërd. Ik vind het vooral erg belangrijk om een moment in de foto vast te leggen. Zo moet de foto een sfeer bevatten die de kijker in het verhaal meeneemt zodat er iedere keer weer iets nieuws in de foto terug te vinden is.

Voor mij is iedere shoot een uitdaging omdat ik altijd creatief en origineel wil zijn. Zo creëer ik bijvoorbeeld met Photoshop bepaalde sferen die met belichting niet te behalen zijn.

Met mijn mobiele fotostudio kan ik waar dan ook werken. Deze kan zowel binnen als buiten worden opgezet. Tijdens de fotoshoot is het voor mij belangrijk dat er een ontspannen en relaxte sfeer heerst. Daarnaast is het fijn als het model meedenkt en aangeeft wat hij of zij wenst. Zo kunnen we optimaal aan de foto werken om het beste eindresultaat te behalen.

Mocht mijn werk je aanspreken neem dan gerust contact met mij op.

Met vriendelijke groet,
Rolf Maas

R-Creation